•  

  De Gold Stars Newsletter

  ....is een uitgave van Value News Publishing NV, een bedrijf dat al geruime tijd particuliere beleggers van beleggingsadvies voorziet op het gebied van value beleggen. De Gold Stars Newsletter biedt een ieder die de beleggingsportefeuille graag in eigen beheer houdt, informatie omtrent ontwikkelingen op de goud- en zilvermarkten. We publiceren maandelijks een Newsletter waarin twee ‘junior’ exploratie en productiebedrijven binnen het goud- en zilversegment nader worden bekeken.

  Deze 'juniors' zijn kleine opstartende mijnbouw bedrijven die men kan onderverdelen in enkel exploratie, of exploratie en productie. De bedrijven die zich enkel op exploratie richten zijn veelal het geesteskind van een groep geologen die hun sporen reeds bij grote goud- en zilverproducenten hebben verdiend, en die terug verlangen naar de het pionierswerk. Ze trachtten nieuwe aders te vinden in de buurt van bestaande producerende mijnen om zodoende de aandacht van grote producenten te trekken. De exploratie 'juniors' hebben noch het geld noch de expertise om aan een productietraject te beginnen en willen enkel hun 'vondst' aan grote bedrijven als Barrick Gold of PanAmerican Silver verkopen. Deze grote producenten hebben doorgaans weinig tijd om zich met exploratie bezig te houden en zo vult de een de ander aardig aan. De 'juniors' worden veelal voor enkele dollars per aandeel verhandeld en de vondst van een nieuwe ader en eventuele overname door een grote producent doet de koers eenvoudig vijf a zes keer over de kop gaan!


  De exploratie en productie 'juniors' bewandelen initieel een vergelijkbaar pad als de 'exploration only' bedrijven maar hebben voldoende kapitaal vergaard om eventuele bevindingen ook zelf te kunnen exploiteren. De meeste 'juniors' nemen de productie in eigen handen, maar er zitten ook bedrijven tussen die een joint venture aangaan met een grote producent. Ook deze exploratie en productie bedrijven worden tegen relatief lage koersen verhandeld en laten een indrukwekkende stijging zien bij nieuws over samenwerkingsverbanden of het vinden van nieuwe depositos.


  In de Gold Stars Newsletter en Silver Stars Newsletter bespreken we elke maand twee bedrijven in de 'junior' categorie die een hoge rendementsverwachting hebben. Het team van Gold Stars Newsletter bezoekt meerdere malen per jaar zogeheten Resource Investment conferenties in Canada, VS en Europa waar de 'juniors' aan het grote publiek worden voorgesteld. Dit geeft ons de mogelijkheid om met management te praten en inzicht te krijgen in de huidige activiteiten en toekomst verwachtingen van de bedrijven. We analyseren de zogeheten measured and indicated resources van elk bedrijf, spreken met de financial sponsors (investeerders) en bekijken aandachtig welke 'juniors' in de belangstelling staan van grote edelmetaalbeleggers uit Canada en de VS. Deze bevindingen gekoppeld aan onze know how op het gebied van Value beleggen bepalen mede onze keuze voor de newsletters.


  Daarnaast publiceren we regelmatig Gold Stars Special Reports en Silver Stars Special Reports waarin we verslag doen van onze bezoeken aan de genoemde conferenties, informatie verstrekken over de ontwikkelingen op de goud- en zilvermarkt of wetenswaardigheden publiceren over hoe goud en zilver worden gewonnen en verwerkt.


  Voor slechts Euro 199,- per jaar ontvangt u ieder jaar twaalf Newsletters, vele Special Reports en het 14- delige Value Stars eBook, een boeiend verslag over het onstaan van de huidige kredietcrisis. Een abonnement op de Gold Stars Newsletter  is de ideale basis voor een winstgevende beleggingsportefeuille in edelmetaal!


  Met vriendelijke groet,


  Peter Havik

  Value News Publishing NV

  info@valuenewspublishing.com


   

   

   

  Goud

  Zilver

  1306.55

  21.68

  USD per oz. USD per oz.

  Weekday Fix (GMT -4)

  Voer uw naam en email adres in voor een gratis download van het Gold Stars Special Report: "Goud Bubble"?